Facebook   Flickr      
hchik text
  • Juniorit
  • P04 (CP-04)

Kauden avaus.

Kausi polkaistiin käyntiin 4.10  Stadissa Hifkiä vastaan. Hienosti oli poikia matkassa mukana 12 kappaletta. Valitettavasti Hifk on vieläkin askeleen edellä, mutta  ei lopputulos kerro koko totuutta. Uusia poikia ajettiin sisään ja vanhemmat painoi minkä jaksoi. Uusia "maalitykkejä" on kasvanut kesän aikana.  Tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin.

SJUNDEÅ-CUP 2015

Tämän kauden Sjundeå-cup pelattiin vaihtelevissa olosuhteissa ja se näkyi poikien otteissa. Ensimmäinen päivä meni harjoitteluksi ja sateenvarjon pitelyksi. Toinen päivä toi auringon esiin ja peli rupesi maistumaan.  Kuudesta ottelusta tuli kaksi voittoa ja muutama yhden maalin tappio mikä söi loppusijoitusta. Joukkueessa pelasivat: Jesse, Niklas, Mathias, Axel.S, Alex.A,  Nico, Lukas, Isac, Axel.P, Miika. Turnauksessa tsempparipokaalin pokkasi Nikke:)
KIITOS POJILLE JA MUKANA OLLEILLE VANHEMMILLE.

T. Mikko& Jonas

KYIF-CUP

25. Tammikuuta koitti pojille vuoden ensinmmäinen turnaus, joka pelattiin Kirkkonummella. 11 joukkueen sarjassa tuli hieno 4. sija ja finaaliottelut jäivät harmittavasti yhden maalin päähän.  
Alkusarja: HIK- Dicken/röd 9-1
Akilles/White HIK 4-12
Pif-HIK 10-9
Sijoitusottelut: GrIfk- HIK 14-16
HIK- Dicken/blå 7-6, 
Joukkue:  Jesse (C), Alexander, Isac, Axel. S, Andrej (tsempparipalkittu), Alex. A, Niklas, Miika, Axel.P ja vahvistuksena Oscar. P
Mukana Mikko ja Jonas sekä joukko vanhempia.
KIITOS POJILLE!!!